cazare rustica predeal

Wiki Article



cazare pentru predeal
Hotel Carpați delivers use of a spa spot and also a restaurant giving Romanian cuisine, 5577 feet with the closest ski slope in Predeal.

Dacă ești interesat de cazare la căsuțe în copac, cu siguranță cauți o cazare inedită pentru a petrece o vacanță altfel.

Am avut ocazia de a contacta proprietarul apartamentului o persoană foarte amabilă,chiar doream să îi transmit că fiul meu împreună cu alți 2 colegii au fost foarte încântați de curățenia, luxul și confortul pe care l-au găsit,o sa revenim cu drag! Recomand100%multumim totul a fost mai mult decât fantastic

And finally, an assessment Immediately after their trip, friends tell us regarding their keep. We check for naughty terms and validate the authenticity of all visitor opinions before including them to our website.

The space was amazingly cozy and romantic, impeccably cleanse and splendidly warm throughout our keep. The host kindly proposed some takeaway dining establishments. The world is quite peaceful.

Quite good personnel, close to the slope, wonderful food at cafe, the room for teenagers to play is a good suggestion

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti treatment iti vor incanta privirea si dotari extremely-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

Din înălțimi, se văd munții Maramureșului și tot satul. Locul este, de fapt, un ansamblu de case vechi, recondiționate. De exemplu, căsuța din poveste are peste two cazare predeal hotel bulevard hundred de ani și a fost readusă la throughță și dotată cu utilități moderne.

Pensiunea Casa Denis este o constructie noua information in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata de padure,cu o priveliste minunata.

Dacă doriți cazare predeal am fost acolo o vacanță la munte și să profitați la maximum de timpul dvs., atunci aveți nevoie de cazare cu vouchere de vacanță în locația Complex Mona. Locația se dovedește a fi super drăguță și are toate facilitățile de treatment aveți nevoie. Camerele sunt destul de confortabile, iar curtea interioară este dotată cu foișor cu grătar, parcare și loc de joacă pentru copii.

Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

Platinvm B&B se găsește info în Predeal și are WiFi gratuit, o grădină, o terasă și un bar. Se oferă la locație parcare privată. Oaspeții cazați la acest B&B au la dispoziție un mic dejun tip bufet.

* Rooms Left refers to the volume of rooms left on Booking.com at the lowest charge furnished. Other rooms may be out there on other sites.

Some rooms give mountain views and also a balcony. Hotel Bulevard Predeal offers a 24-hour entrance desk company and has convention and celebration amenities. A spacious cafe are available on web site as well as hotel also cazare disponibila predeal incorporates a cellar restaurant plus a summer terrace. Additional eating places and also a supermarket are next to the residence. The Predeal Train Station is 1640 ft mai multe absent and the Peles Castle is 8.1 mi absent.

Report this wiki page